[Greek Alert] Οι Αδιόρθωτοι...



 

Καλά, τόσα στραπάτσα πάθατε κ.κ. "πολιτικοί". Η ανικανότητά σας και οι παλαιοκομματικές φαυλοκρατικές σας μέθοδοι και τακτικές κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Τα κόμματά σας ξεφτιλίστηκαν και έγιναν κομματικά ...κατάλοιπα και εσείς ζείτε ακόμα στο κόσμο σας;
Κάποιοι από εσάς σε λίγο καιρό θα βρίσκονται στις φυλακές (τουλάχιστον) για κακουργήματα που διέπραξαν εις βάρος της χώρας την οποία υποτίθεται επελέγησαν για να υπηρετήσουν και εσείς συνεχίζετε απτόητοι την ...πεπατημένη;

 Ποιος είστε κ. πολιτικέ εσείς που θα υποδείξετε σε ένα στρατηγό ποιους θα προάγει και ποιους θα αποστρατεύσει;
 Πολιτική...ηγεσία; Ποια ηγεσία; Παραμύθια.Κανείς δεν "σας το έχει" ούτε σαν πολιτικούς ούτε σαν ηγεσία!



 Βρήκατε την ώρα -όπως κάνετε πάντα- σε κρίσιμες για την Εθνική Άμυνα ώρες, να παίξετε το παιχνίδι σας, δημιουργώντας προβλήματα στις Ένοπλες Δυνάμεις, λες και δεν τους έφταναν τα οικονομικά προβλήματα, που η ανικανότητά σας προκάλεσε!

Λες και δεν έφταναν τα υποβρύχια που δεν παρελήφθησαν χάρη στις προαναφερθείσες ικανότητές σας, λες και δεν έφταναν τα χιλιάδες βλήματα, που αναγκαιούν, των τεθωρακισμένων Leopard 2HELL
Λες και δεν έφταναν οι S300 που είναι- όπου και όπως είναι (...)  και πόσα άλλα ων ουκ έστι αριθμός...

 Και έρχεται τώρα ο κάθε άσχετος πολιτικός να υποδείξει και να παρέμβει με καθαρά κομματικά κριτήρια (γιατί για άλλα κριτήρια δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα) να ...διατάξει το Στρατηγό να εκτελέσει τις ...εντολές του!

 Δεν του πέρασε με το Στρατηγό κ. Ζιαζιά. Όμως πρέπει και  ο επόμενος Στρατηγός, να αρνηθεί και εκείνος να γίνει πειθήνιο κομματικό όργανο, να επιστρέψει την εντολή ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Το ίδιο και ο επόμενος κ.ο.κ.

 Κύριοι είστε τυχεροί που έχετε τέτοιους Στρατηγούς που μένουν πιστοί στη δημοκρατία {( έστω και σ αυτή, όπως τη καταντήσατε ( κατ όνομα )} διότι εάν ήταν στη θέση του κ. Ζιαζιά κανένας άλλος θα σας είχε στείλει σε εξωτικό νησί να παραθερίσετε ( π.χ. στο Ελληνικό Long Island )....και φυσικά, δαπάναις Δημοσίου!

 Μαζευτείτε, ασχοληθείτε με το πως θα βοηθήσετε τη πατρίδα και ξεχάστε αυτά που ξέρατε (πολιτικές παρεμβάσεις και ...τερτίπια).
 Ο εχθρός είναι (τουλάχιστον) προ των πυλών.Δεν υπάρχει χρόνος για "πολυτέλειες" και κομματικές επιλογές.Τις πληρώσαμε στο παρελθόν με  Εθνικές καταστροφές.Δεν θα ανεχθούμε άλλες.
Αυτό γράψτε το καλά στο μυαλό σας.
EFENPRESS



--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Greek Alert τη 7/25/2012 02:15:00 μμ