[Greek Alert] Προς Γ.Γ. Αθλητισμού : Την Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου και τα μάτια σας !!!


london2012 Προς Γ.Γ. Αθλητισμού : Την Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου και τα μάτια σας !!!
Μετά την αποκάλυψη που κάναμε για την  αναφορά των Σκοπίων στην Ιστοσελίδα της FIBA ως Μακεδονία,  οι αρμόδιοι φορείς εξακολουθούν να αποδεικνύουν την ανεπάρκεια τους.
Οι ημέρες περνάνε και η αναγνώριση των  Σκοπίων ως “Μακεδονία” από την επίσημη Ιστοσελίδα της διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης παραμένει.

Το Προολυμπιακό Τουρνουά ήταν μόνο η αρχή. Οι Ολυμπιακοί αγώνες που θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα δισεκατομμυρίων ανθρώπων απ’ όλον τον κόσμο είναι ο μεγάλος στόχος τους.
Αλήθεια, περίπου 22 ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, έχει προνοήσει κανείς από την Γ.Γ. Αθλητισμού να… υπενθυμίσει στους υπεύθυνους τις σαφείς διατάξεις της Δ.Ο.Υ;
ή θα ανοίξουμε κάποια μέρα την επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων και και θα βιώσουμε ακόμα μια εθνική ταπείνωση, όταν  αντί για FYROM  δούμε τα Σκόπια να αναγράφονται ως MKD;
Ο σοφός λαός έχει την παροιμία, “Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.”
Γιατί και ο πιο αδαής μπορεί να καταλάβει ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση των Σκοπιανών. Το Προολυμπιακό Τουρνουά ήταν μόνο η αρχή. Οι Ολυμπιακοί αγώνες που θα συγκεντρώσουν τα βλέμματα δισεκατομμυρίων ανθρώπων απ’ όλον τον κόσμο είναι ο μεγάλος τους στόχος.
Έχοντας αποθρασυνθεί και διαπιστώνοντας για ακόμα μια φορά την ανεπάρκεια σας, Θα ασκήσουν αφόρητες πιέσεις για να κερδίσουν ό,τι μπορούν περισσότερο.
Οφείλετε να είσαστε εκεί. Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις σας, κάντε μας την χάρη και πηγαίνετε σπίτια σας!!!


--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 7/05/2012 02:00:00 μμ