[Greek Alert] Ο Γιώργος Λιάγκας έχει άποψη και για το στρατό!

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει άποψη και για το στρατό!
 Ο τηλεστάρ Γιώργος Λιάγκας έχει μπει στο στόχαστρο των στρατιωτικών οι οποίοι πνέουν μένεα εναντίον του! Σε ραδιοφωνική του εκπομπή ο Λιάγκας μίλησε με απολύτως απαξιωτικά λόγια για τους στρατιωτικούς παρουσιάζοντάς τους ως "προνομιούχους" που περιμένουν να "πάει 14.30 για να φύγουν" και να τους μεταφέρουν "οι οδηγοί στο σπίτι"!

Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι οι μόνοι που πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους είναι οι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών! Οι άλλοι δηλαδή δεν χρειάζονται.

Πιθανόν ο κ.Λιάγκας έχει μείνει πολύ πίσω στην ενημέρωση επί των στρατιωτικών που ως γνωστόν δεν είναι και της ειδικότητάς του. Οδηγούς έχουν πλέον μόνο οι αξιωματικοί από ταξίαρχο και πάνω και αυτοί ανά τρεις! Τρεις ταξίαρχοι σ΄ ένα αυτοκίνητο. Όλα τα φοβερά ...προνόμια που είχαν οι στρατιωτικοί "κόπηκαν" μαχαίρι από το 2009.Και το κέρδος δεν ήταν δα και τόσο μεγάλο.

Όσο για την συμπάθεια του κ.Λιάγκα προς τους χειριστές της ΠΑ ,μπορεί να οφείλεται στη ...βόλτα που τον είχαν κάνει με μαχητικό αεροσκάφος επί υπουργίας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου με τον οποίο ο κ.Λιάγκας είχε εξαιρετικές σχέσεις.

Τώρα τα υπόλοιπα για τις απόψεις του κ.Λιάγκα για το στράτευμα,τι να πούμε; Η θητεία του στα ΧΩΚ στη Θεσσαλονίκη πιθανόν να μην ήταν τόσο ευχάριστη.Αυτό βέβαια δεν του δίνει το δίκαιωμα να απαξιώνει τις ΕΔ.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=15825

--
Ανάρτηση Από τον/την greekalert στο Greek Alert τη 7/04/2012 02:30:00 μμ