[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η 15ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...


Η κοπέλα βρισκόταν στη Χρυσή Ακτή της Πάρου με τη μητέρα και την αδελφή της. Γυρω στις οκτώ το βράδυ η μητέρα της έχασε τα ίχνη της. Ανησύχησε. Ειδοποίησε τον ναυαγοσώστη της παραλίας.

Σήμανε συναγερμός. Όλοι άρχισαν να αναζητούν την κοπέλα. Λίγο μετά τις εννιά και λίγο πριν πέσει η νύχτα η κοπέλα εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή αναίσθητη. Ήταν άσχημα χτυπημένη σε όλο το σώμα, ενώ είχε και ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι. Το κάτω μέρος του μαγιό της έλειπε.

Αμέσως η 15χρονη μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα στο κεφάλι και έτσι πάρθηκε η απόφαση να μεταφερθεί με στρατιωτικό ελικόπτερο στο Αττικό Νοσοκομείο της Αθήνας για επέμβαση.

 Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.  Το μυστήριο ωστόσο παραμένει. Πως κατέληξε η 15χρονη σε αυτή την κατάσταση.

Τα χτυπήματα σε όλο της σώμα, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε ημίγυμνη παραπέμπουν σε επίθεση, ωστόσο το γεγονός ότι βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή της παραλίας αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο ατυχήματος.

 Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έχει πολλά χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά παραμένει ακόμα μυστήριο πως βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση. Θα ακολουθήσουν αναλύσεις προκειμένου να φανεί αν υπήρξε πάλη, αν επιχειρήθηκε βιασμός, ή αν πρόκειται για ατύχημα.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/23/2012 03:08:00 μμ