[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ...!!! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΠΑ ΤΟΥ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ" ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 18ΜΗΝΟΥ...!!!


Οι τρομοκράτες Νίκος Μαζιώτης και Παβαγιώτα Ρούπα (που είναι ζευγάρι) του "Επαναστατικού Αγώνα" που είχαν αφεθεί ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του 18μηνου προφυλάκισης τους εξαφανίστηκαν εδώ και μέρες με την Αστυνομία να ψψάχνει να τουςε βρεί και να εκφράζει φόβους ότι έχουν εγκαταλείψει την χώρα.

Όπως ανέφερε στο enikos.gr καλά ενημερωμένη πηγή, ο Νίκος Μαζιώτης δεν παρουσιάστηκε στις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου με τη δικαιολογία της ασθένειας του μικρού του παιδιού και δεν εμφανίστηκε ως όφειλε, (σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή του) στο Α.Τ. Εξαρχείων στις 20 Ιουνίου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπήρξε "δυσχέρεια" στην ενημέρωση από πλευράς του Αστυνομικού Τμήματος για την "εξαφάνιση" του Μαζιώτη, αλλά και της συντρόφου του. Και η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να υπάρχει σήμερα η εκτίμηση ότι ο Μαζιώτης μαζί με την σύντροφό του έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

-----------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/05/2012 01:34:00 μμ