[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ 1800 ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΩΡΑΙΑ... ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...;;; ΑΛΥΣΙΔΑ...;;;


"Φύλλο Πορείας'' προς τον Εβρο παίρνουν 1.800 συνοριοφύλακες. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Δένδιας έδωσε την είδηση ρωτήθηκε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και για τις εξελίξεις στη Συρία, καθώς υπάρχει φόβος για τη δημιουργία νέου μεταναστευτικού κύματος από την Τουρκία.

«Ήδη 1.800 συνοριοφύλακες μετακινούνται προς τον Έβρο, μαζί με πλωτά σε πρώτη φάση. Μετακινούνται 6 πλωτά και μέχρι το τέλος του μήνα θα φτάσουμε στα 26 νέα πλωτά στον Έβρο, ώστε επιτέλους, να επιχειρήσουμε τη "σφράγιση" του ποταμού. Αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι να σταματήσει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι» απάντησε ο υπουργός.

 Ακόμα περίπου 1.500 αστυνομικοί, οι οποίοι μέχρι τώρα διατίθεντο για τη φύλαξη προσώπων και ειδικών στόχων, ρίχνονται στη μάχη για τη δημόσια ασφάλεια, όπως δήλωσε ο υπουργός. Ο κ. Δένδιας συμπλήρωσε ότι αποδεσμεύονται επίσης 100 οχήματα και 60 μοτοσυκλέτες. onalert.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/30/2012 08:22:00 μμ