[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ...!!! ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012"... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ...!!!
Με μιάλιτη και ταπεινή τελετή έξω από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης, το Σάββατο το βράδυ, έφεδροι καταδρομείς και Ελληνόψυχοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους, έβαλαν τις βάσεις για έναν ακόμη αγωνσιτικό θεσμό, στο κέντρο του καλοκαιριού στην Αθήνα για την Κύπρο μας...

Η πορεία που ακολούθησε εώς την τουρκική πρεσβεία την οποία είχαν αποκλείσει στο ύψος της Λέσχης Αξιωκατικών στη Ρηγίλλης, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. είχε πάθος, είχε παλμό, είχε και όγκό αν αναλογισθεί κανείς ότι όλα έγιναν με κινητοποίηση 2 ημερών...

Τα συνθήματα των έφεδρων καταδρομέων και των Ελληνόψυχων ακούστηκαν σε όλη την Αθήνα και δεν σταμάτησαν καθ΄όλη την διάρκεια της μεγάλης απόστασης που διανύθηκε (ολόκληρη η Μεσογείων από το Πεντάγωνο και σχεδόν όλόκληρη η Βασιλίσσης Σοφίας). Η πρώτη αυτόνομη αγωνιστικά παρουσία του Ιερού Λόχου είναι γεγονός, όπως γεγονός είναι ότι του χρόνου θα είμαστε στο κάλεσμα πολλοί περισσότεροι, όπως υποσχέθηκαν οι διοργανωτές.

Περισσότερες φωτογραφίες και ρεπορτάζ από την "Αντικατοχική" της Αθήνας, στον "Στόχο" που κυκλοφορεί την ερχόμενη Πέμπτη.

www.stoxos.gr


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/23/2012 11:18:00 μμ