[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2020 ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ....!!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ;;;


defence-point.gr._ Η Τουρκία κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 θα ανατεθεί στην Κωνσταντινούπολη! Με μπροστάρη τον ίδιο τον Ερντογάν, οι Τούρκοι έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα δημοσίων σχέσεων με σκοπό να οικοδομήσουν τις κατάλληλες συμμαχίες που θα φέρουν το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός φεύγει το επόμενο διάστημα για το Λονδίνο όπου θα διεξαχθεί η Ολυμπιάδα για να προωθήσει την υποψηφιότητα της Κωνσταντινούπολης. Οι Τούρκοι επιθυμούν να έχουν διοργανώσει με επιτυχία και μία Ολυμπιάδα εν όψει του 2023 που θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας τους.

Υπενθυμίζεται, ότι οι γείτονες έκαναν μία γκάφα τον Απρίλιο, όταν κατέθεσαν υποψηφιότητα για τη διοργάνωση και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η Ολυμπιακή Επιτροπή δεν ενθουσιάστηκε και ζήτησε από τους Τούρκους να εγκαταλείψουν την υποψηφιότητα για το Euro 2020.

Ας προσέξουν πάντως, διότι η διοργάνωση μιας Ολυμπιάδας κρύβει και παγίδες πέραν της δόξας που εξασφαλίζει σε περίπτωση επιτυχούς διεξαγωγής τους!


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/23/2012 10:12:00 πμ