[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ....!

Ποινή κάθειρξης 30 ετών (μετά από συμψηφισμό των ποινών) επέβαλε το Κακουργιοδικείο Κεφαλονιάς στον 35χρονο Βούλγαρο που αντιμετώπιζε τις κατηγορίες... αποπλάνησης, του βιασμού και της αιμομιξίας με θύμα την 12χρονη, τότε, κόρη του! Υπενθυμίζεται ότι ο Βούλγαρος είχε συλληφθεί πέρυσι τον Μάιο, στην περιοχή της Ανδραβίδας, μετά από καταγγελία της συζύγου και της κόρης του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 35χρονος βίαζε την κόρη του από τότε που το κοριτσάκι ήταν δέκα ετών. Η ανήλικη είχε απαλλαγεί προσωρινά από το μαρτύριό της, όταν ο 35χρονος εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Ανδραβίδας για να δουλέψει. Μετά από λίγο καιρό όμως, εγκαταστάθηκε όλη η οικογένεια στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, ο 35χρονος είχε πάρει το κοριτσάκι και το είχε μεταφέρει σε χώρο που διέμεναν ομοεθνείς του στην περιοχή του Τραγανού. Εκεί κράτησε την κοπέλα για δύο βράδια και σύμφωνα με την καταγγελία την βίασε πέντε με έξι φορές.

Το Κακουργιοδικείο Κεφαλονιάς επέβαλε ποινή στον 35χρονο ποινή κάθειρξης 15 ετών για την αποπλάνηση, 15 ετών για το βιασμό και 7 για αιμομιξία, συμψηφίζοντας την ποινή σε 30 χρόνια.

Την ανήλικη κοπέλα υπερασπίστηκε ο Δικηγόρος της Αμαλιάδας κ. Σάκης Κότσιφας, ενώ δικηγόρος του 35χρονου Βούλγαρου ήταν ο κ. Λιναρδάτος από την Κεφαλονιά.

patrisnews.com
-----------------------------
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/06/2012 05:22:00 μμ