[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ 42 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΞΗ... ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΕΛΟΝΑ...!

Ακόμα σαράντα δύο αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που ολοκληρώθηκε χθες από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν είκοσι (20) πολίτες Πακιστάν, δύο (2) πολίτες Ιράν, δύο (2) πολίτες Μαρόκου, δύο (2) πολίτες Αιγύπτου και δεκαέξι (16) πολίτες Αλβανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν, Ιράν, Μαρόκου και Αιγύπτου πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Ισλαμαμπάντ - Καράτσι, την Τεχεράνη, την Καζαμπλάνκα και το Κάιρο αντίστοιχα.

Οι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας επέστρεψαν οδικώς στη χώρα τους, μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/23/2012 02:32:00 μμ