[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 5 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ...!!! ΤΟ DNA ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ"...

Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής παραμένουν οι δύο συλληφθέντες έλληνες για το πενταπλό φονικό στην Κύπρο, το οποίο η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή ένα είδος συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από την έρευνα σε Κύπρο και Ελλάδα, το βράδυ που δολοφονήθηκαν οι πέντε άντρες στην Κύπρο δεν ήταν μόνο δύο άτομα, αλλά υπάρχει και ένα τρίτο, το οποίο αναζητείται, αλλά μπορεί και οι ελληνικές αστυνομικές αρχές να βρίσκονται ήδη στα ήχνη του.

Στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δύο συλληφθέντων σε Νέα Ιωνία, Ταύρο και Εξάρχεια δεν βρέθηκαν κάποια σημαντικά ευρήματα, αλλά ακόμα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Πώς έφθασε όμως η Αντιτρομοκρατική στον 41χρονο και 29χρονο οι οποίοι φέρονται ως οι εκτελεστές των πέντε αντρών στην Κύπρο που αποτελούσαν την ασφάλεια του κύπριου επιχειρηματία, Φάνου Καλοψιδιώτη;

Οι κυπριακές αρχές είχαν φτάσει στα ίχνη τους αφού κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τη στιγμή που έπεσε το καπέλο του ενός από τους δράστες. Επίσης, από αποτσίγαρα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε το DNA των δύο ανδρών και τότε οι κυπριακές αρχές συνειδητοποίησαν πως έχουν να κάνουν με γνώριμους της ελληνικής αστυνομίας με αντιεξουσιαστική μάλιστα δράση.

Έτσι παρενέβη η Αντιτρομοκρατική! Μάλιστα, στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής ήδη βρίσκονται αστυνομικοί της Κύπρου και αναμένονται ανακοινώσεις για την πιθανή έκδοσή τους στην Κύπρο, προκειμένου να δικαστούν.

 Το σίγουρο πάντως είναι πως ο στόχος των δολοφόνων ήταν ο κύπριος επιχειρηματίας και από λάθος δολοφονήκαν οι πέντε άντρες της φρουράς τους, με τους δολοφόνους να πιστεύουν πως βρισκόταν και εκείνος μέσα στο αυτοκίνητο. newsit.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/01/2012 04:02:00 μμ