[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 5 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΨΑΧΝΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.


Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τώρα τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση των πέντε σωματοφυλάκων του κύπριου επιχειρηματία ...

Mετά τη σύλληψη των δύο ανδρών 29 και 40 ετών, στα Εξάρχεια και τη Νέα Ιωνία, οι ελληνικές και οι κυπριακές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τώρα τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση, προκειμένου να ξετυλίξουν το "κουβάρι" της πενταπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Οι ελληνικές αστυνομικές αρχές πιθανότατα βρίσκονται ήδη στα ήχνη του. Στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δύο συλληφθέντων σε Νέα Ιωνία, Ταύρο και Εξάρχεια δεν βρέθηκαν κάποια σημαντικά ευρήματα, αλλά ακόμα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Κλιμάκιο της κυπριακής Αστυνομίας που κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των κατηγορουμένων για το πενταπλό φονικό έφτασε χθες στην Αθήνα. Πηγές κάνουν λόγο για τρια ταξίδια των φερόμενων ως εκτελεστών στην Κύπρο προκειμένου να οργανώσουν το σχέδιο τους μέχρι να το εκετλέσουν. Έφτασαν στην Κύπρο πέντε ημέρες πριν το έγκλημα και την επομένη της πράξης τους επέστρεψαν στην Ελλάδα, ο ένας το πρωί και ο άλλος το βράδυ της ίδιας μερας. Οι δύο κατηγορούμενοι αύριο θα οδηγηθούν στο Εφετείο για να εκτελεστεί το σε βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Πώς έφθασε όμως η Αντιτρομοκρατική στον 41χρονο και 29χρονο οι οποίοι φέρονται ως οι εκτελεστές των πέντε αντρών στην Κύπρο που αποτελούσαν την ασφάλεια του κύπριου επιχειρηματία, Φάνου Καλοψιδιώτη;

Οι κυπριακές αρχές είχαν φτάσει στα ίχνη τους αφού κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τη στιγμή που έπεσε το καπέλο του ενός από τους δράστες. Επίσης, από αποτσίγαρα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε το DNA των δύο ανδρών και τότε οι κυπριακές αρχές συνειδητοποίησαν πως έχουν να κάνουν με γνώριμους της ελληνικής αστυνομίας με αντιεξουσιαστική μάλιστα δράση. Συγκεκριμένα, ο μεν 29χρονος που κατοικούσε σε υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές κτίριο, είχε συλληφθεί στις 17.11.2011 κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, ενώ ο 40χρονος είχε κατηγορηθεί για εμπόριο 83 κιλών κοκαΐνης το 2010 στη Λευκάδα.

Έτσι παρενέβη η Αντιτρομοκρατική! Μάλιστα, στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής ήδη βρίσκονται αστυνομικοί της Κύπρου και αναμένονται ανακοινώσεις για την πιθανή έκδοσή τους στην Κύπρο, προκειμένου να δικαστούν.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο στόχος των δολοφόνων ήταν ο κύπριος επιχειρηματίας και από λάθος δολοφονήθηκαν οι πέντε άντρες της φρουράς τους, με τους δολοφόνους να πιστεύουν πως βρισκόταν και εκείνος μέσα στο αυτοκίνητο. newsit.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/02/2012 10:44:00 πμ