[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] 6ΧΡΟΝΟ (!!!) ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ... ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ..!!!

Μπορεί ο ένας από τους δυο ληστές που επιτέθηκαν σε δυο γυναίκες στην Ορεστιάδα να ήταν ανήλικος, ακόμη μικρότερος όμως ήταν ο εγγονός της μιας από τα θύματα που δεν δίστασε να τα βάλει μαζί τους για να προστατέψει τη γιαγιά του!

Οι δυο τσιγγάνοι, ένας 26χρονος και ο μόλις 12 χρόνων συνεργός του, προσπάθησαν να την τσάντα της 62χρονης γιαγιάς αλλά τα βρήκαν… σκούρα! Η γυναίκα αντιστάθηκε και βρήκε βοήθεια από τον 6χρονο (!) εγγονό της που επιτέθηκε στον ανήλικο ληστή! Ωστόσο, οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα μιας φίλης της 62χρονης που ήταν μαζί τους, ενώ προσπάθησαν να της τραβήξουν από το λαιμό και τον χρυσό σταυρό που φορούσε χωρίς να τα καταφέρουν!

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή αλλά οι αστυνομικοί που άρχισαν να τους αναζητούν, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν πριν απομακρυνθούν. Πάνω τους βρέθηκε η τσάντα με ένα χρυσό φυλαχτό, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα της 62χρονης τα οποία της επιστράφηκαν. Οι δυο νεαροί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι πριν από ένα μήνα ο 26χρονος είχε ληστέψει και έναν 81χρονο με την απειλή μαχαιριού! thrakilive.blogspot.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/24/2012 01:46:00 μμ