[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] 700 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ...

Περίπου 700 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα τον περασμένο Ιούνιο στην Δυτική Ελλάδα, ενώ οι υπηρεσίες των τεσσάρων αστυνομικών διευθύνσεων εξιχνίασαν 271 υποθέσεις. Όσον αφορά τα τροχαία, επτά άτομα έχασαν την ζωή τους και άλλα 62 τραυματίστηκαν.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, ένα άτομο για ανθρωποκτονία, τέσσερις για ληστείες, 87 για κλοπές και διαρρήξεις, εννέα για αρχαιοκαπηλία, 83 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις και εντάλματα, 68 για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 18 για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, 247 για παράνομη είσοδο στην χώρα, τέσσερις για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, 15 για απάτες και πλαστογραφίες, δύο για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου, 131 για διάφορα αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος κ.α.

Επίσης στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εξιχνίασαν μία υπόθεση ανθρωποκτονίας, 11 ληστείες, 165 κλοπές και διαρρήξεις, 42 υποθέσεις ναρκωτικών, 22 υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας, δύο υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας κ.α.

Ακόμη, οι αστυνομικοί εξάρθρωσαν δύο σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά και μία σπείρα που διέπραττε κλοπές.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε κιλά χασίς, 127 δενδρύλλια κάνναβης, δύο κιλά ηρωίνης, επτά πιστόλια κ.α., ενώ εντοπίστηκαν 68 κλεμμένα οχήματα.zougla.gr

-----------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/06/2012 03:16:00 μμ