[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ F-16 THΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!

ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΣΦΑΤΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΤΑ...!


defence-point.gr._ Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet σε σημερινό της άρθρο φιλοξενεί τις δηλώσεις του πιλότου που επέζησε της κατάρριψής του από ελληνικό μαχητικό το 1996. Ο Οσμάν Τσιλεκλί, ήταν ένας από τους δύο πιλότους του αεροσκάφους. Ο δεύτερος, Σμηναγός Ναίλ Ερντογάν, χάθηκε στη θάλασσα μαζί με το αεροσκάφος.

Όπως δηλώνει, το όλο θέμα κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό, ενώ η οικογένεια του πιλότου έμαθε τα όσα συνέβησαν οκτώ χρόνια αργότερα. Αιτία αυτής της στάσης ήταν το γεγονός ότι επρόκειτο για μεγάλη ντροπή για τις Τουρκικές Ένοπλες.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Αμπντουλάχ Γκιούλ έδωσε εντολή για εύρεση του αεροσκάφους, δίνει την ευκαιρία να επανέλθει το θέμα στην επιφάνεια, μαζί ίσως και με το αεροσκάφος…

Βέβαια, στο άρθρο της εφημερίδας, ο πιλότος αναφέρει ότι «μετά την ελληνική επίθεση, ενεργοποίησε τον αυτόματο πιλότο και ίσα που πρόλαβε να εκτιναχθεί». Τι μπορεί να υποθέσει ο αναγνώστης τώρα; Ότι το άρθρο είναι ένα προϊόν ψυχολογικών επιχειρήσεων της ΜΙΤ για αδαείς ή ότι με τέτοιους πιλότους (που ενεργοποιούν τον αυτόματο πιλότο όταν δέχονται επίθεση) η Τουρκική Αεροπορία είναι της πλάκας και οι πιλότοι της αποτελούν «ιπτάμενο τσίρκο» για να σπάει πλάκα η Πολεμική μας Αεροπορία, ή στόχος είναι πάλι οι στρατηγοί;

Εάν ισχύει το πρώτο, τότε ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά τα προπαγανδιστικά κείμενα των «τουρκικών εφημερίδων» – της ΜΙΤ – θα είναι πιο προσεγμένα.


--------------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/20/2012 07:18:00 μμ