[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ... ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND RESORT!

Το πολυτελέστατο θέρετρο Grand Resort στο Λαγονήσι φιλοξένησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο ο οποίος απόλαυσε ένα... ταπεινό διήμερο μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα Χριστοφάκη και τα δίδυμα παιδιά τους. ...

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Πάγκαλος έφτασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου μόνος στην παραλία, διάβασε τον ημερήσιο τύπο και κολύμπησε στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου. Λίγο πριν κατέφθασε η κυρία Χριστοφάκη με τα παιδιά τους, όπως και με το iPad, μέσω του οποίου έβγαζε φωτογραφίες.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μετά τους υπουργούς, βαθμολογούσε τα... παιδιά του στις βουτιές που έκαναν. Στη συνέχεια ήρθαν οικογενειακοί φίλοι του κ. Πάγκαλου με τα παιδιά τους (και τις νταντάδες) ενώ από τις συζητήσεις δεν έλειψε η πολιτική επικαιρότητα.

Σημειώνεται ότι το θέρετρο ανήκει στον φίλο του κ. Πάγκαλου, κ. Παντελή Μαντωνανάκη, ο οποίος προφανώς τον «φιλοξένησε».

Τι ανάγκη έχει ο κ. Πάγκαλος; Άλλοι δεν έχουν λεφτά να πάνε ούτε για μπάνιο σε κοντινές παραλίες...

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/09/2012 04:49:00 μμ