[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ TRT ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε τι έγραψαν οι τούρκοι, που λύσσαξαν από την πρόταση της Χρυσής Αυγής: 
"Να απαγορευτούν οι μεταδόσεις τους ζήτησε το ρατσιστικό κόμμα της Ελλάδας.Τα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ ενοχλούν σοβαρά τους ρατσιστές.
«Απαγόρευση» των τουρκικών τηλεοπτικών ταινιών ζήτησε στην Ελλάδα το κόμμα της Χρυσής Αυγής γνωστό με τις νεοναζιστικές κλίσεις του.Το μίσος των μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής αυτήν την φορά πήραν στόχο τα τουρκικά τηλεοπτικά σήριαλ εκτός των ρατσιστικών επιθέσεων που διοργανώνουν κατά των μεταναστών.
Ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος απαίτησε την απαγόρευση των μεταδόσεων όλων των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών από τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας .
Η Ελένη Ζαρουλία ενοχλημένη από την συνεχή μετάδοση των τουρκικών τηλεοπτικών σήριαλ στις οθόνες είπε.. « δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαι αναγκασμένη να παρακολουθώ τις τουρκικές σειρές , όταν βρίσκομαι στο σπίτι».
«Εγώ δεν είμαι Τουρκάλα» διευκρίνησε η Ζαρουλία και τόνισε ότι το κόστος των τουρκικών τηλεοπτικών σήριαλ πληρώνουν οι Έλληνες ηθοποιοί που μένουν άνεργοι.
Στην Ελλάδα οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές κρατούν την αποκλειστικότητα της Ελληνικής τηλεόρασης και πολλές φορές τα τηλεοπτικά κανάλια συναγωνίζονται για την τηλεθέαση.
Μην ξεχνάμε σημειώνεται ότι, ακόμα και η επανάληψης αυτών στην μεσημβρινή ζώνη δημιουργούν σημαντική τηλεθέαση.
 Κρατικό Τηλεοπτικό Κανάλι TRT"

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/18/2012 07:14:00 μμ