[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...!


Γνωρίζουν τα ηγετικά στελέχη της άγριας συμμορίας με τα καλάσνικοφ, που δε διστάζουν να αδειάσουν τα υποπολυβόλα τους σε κάθε τετ α τετ με τους άνδρες των διωκτικών αρχών και τα οποία έχουν απλώσει ένα πέπλο τρόμου πάνω από την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει η Espresso, βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του αρχηγού, αλλά και του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Η συμμορία, η οποία αριθμεί οκτώ μέλη, πραγματοποιεί τις ληστρικές επιδρομές στο Παγκράτι, στο Βύρωνα, στου Ζωγράφου και στις γύρω συνοικίες.

Τελευταία «συνάντηση» αστυνομικών με μέλη της σπείρας ήταν τον περασμένο μήνα στο Βύρωνα, όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δέχτηκαν πυροβολισμούς στη διάρκεια παρακολούθησης. newsbeast.gr

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΗ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΕΙ "ΔΕΜΕΝΟ" ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΟΜΙΚΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΡΙΣΚΑ...--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/09/2012 11:44:00 πμ