[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] Η ΟΛΓΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ... ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Η ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ...!!!


ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙ...!!!

Στη τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News επέλεξε να δώσει τη πρώτη της συνέντευξη ως υπουργός Τουρισμού η Όλγα Κεφαλογιάννη.Τόνισε σ΄αυτή ότι η Ελλάδα έχει ως προτεραιότητα τη συνεργασία με τη Τουρκία στον τομέα του τουρισμού.Και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν βλέπει τη Τουρκία ως ανταγωνίστρια αλλά ως εταίρο.

Η Ο.Κεφαλογιάννη μίλησε για κοινές επενδύσεις και εκστρατείες για την προσέλκυση τουριστών.

"Για μας είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε. Όταν μιλάμε για τις αγορές του εξωτερικού, όπως η Κίνα, για παράδειγμα, οι άνθρωποι που θα έρχονται από την άλλη άκρη του κόσμου να επισκεφτούν τη χώρα μας, είναι αυτονόητο ότι θα μπορούσαμε να προσφέρουμε ένα κοινό πακέτο που θα οφελούσε τις οικονομίες των δύο χωρών », είπε.

“Στο πλαίσιο αυτό έδωσε το παράδειγμα μιας νέας μαρίνας στη Λέσβο, ακριβώς απέναντι από την τουρκική πόλη του Αϊβαλιού, η οποία λειτουργεί από κοινού από τουρκικό όμιλο και μια ελληνική εταιρεία που εργάζονται μαζί”, γράφουν οι Τούρκοι.

Πως δικαιολογεί η κα.Κεφαλογιάννη αυτά τα ανοίγματα; Ακολουθεί τα βήματα του Ελευθέριου Βενιζέλου όπως λέει. eglimatikotita.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/02/2012 03:12:00 μμ