[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ... ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΟΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Το χάρο  με τα μάτια τους είδαν δυο φίλοι έξω από την κοινότητα Πύλη στις Πρέσπες, όταν δέχθηκαν επίθεση από μια μεγαλόσωμη θηλυκή αρκούδα που τραυμάτισε τον έναν από αυτούς μόλις τους αντιλήφθηκε να πλησιάζουν το μικρό της για να το φωτογραφίσουν!

Οι τουρίστες  γοητεύτηκαν από το μικρό αρκουδάκι και πλησίασαν κοντά του προσπαθώντας να το φωτογραφήσουν, χωρίς να φανταστούν ότι δεν ήταν… ασυνόδευτο! Ξαφνικά, όμως, εμφανίστηκε η μητέρα του η οποία πίστεψε ότι το μικρό κινδύνευε και όρμησε κατά πάνω τους δαγκώνοντας τον έναν από αυτούς και τραυματίζοντάς τον ελαφρά!

Αντίθετα  με ό,τι συμβουλεύουν οι ειδικοί, οι δυο φίλοι τράπηκαν σε φυγή. Φαίνεται, όμως, πως και η μαμά αρκούδα κατάλαβε ότι δεν ήταν επικίνδυνοι, γι’ αυτό δεν τους ακολούθησε! Τρομοκρατημένοι οι ταξιδιώτες κατέφυγαν στο πολυιατρείο του Λευκώνα, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς η πληγή από τα δόντια του αγριμιού δεν ήταν βαθιά και συνέχισαν το ταξίδι τους χωρίς προβλήματα.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/31/2012 05:18:00 μμ