[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΚΑΒΑΛΆ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ... ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...!!!


Ενα νέο πρωτόκολλο φαίνεται ότι επινοεί ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος που θέλει προφανώς να αναβαθμίσει συμβολικά και κυριολεκτικά τον ρόλο του πρώτου οπλίτη της χώρας σε συνθήκες κρίσης. Η μεταρρύθμιση στο υπουργικό πρωτόκολλο- όταν φυσικά το επιτρέπουν και οι συνθήκες- συνίσταται στην μηδενική επαφή του υπουργού με το... πεζοδρόμιο.

Εξηγούμαι: Θα είδατε φαντάζομαι στην τηλεόραση ότι στην προχθεσινή επίσκεψη των κυβερνητικών στελεχών στην κατοικία του ασθενούντος πρωθυπουργού στην Κηφισιά το μοναδικό υπουργικό αυτοκίνητο που είχε δικαίωμα να περάσει την σιδερένια πόρτα της οικίας του Αντώνη Σαμαρά και να εισέλθει στην αυλή, ήταν αυτό του Πάνου.

Το ίδιο συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην Γαλλική πρεσβεία όπου μετέβη ο κόκκινος Πάνος για να τιμήσει την βράβευση του επιχειρηματία Ιωάννη Συγγελίδη και αντιπροσώπου της Citroen απο τον Γάλλο πρέσβη. Το μοναδικό αυτοκίνητο που πέρασε την αυλόπορτα του νεοκλασικού της Βασιλίσσης Σοφίας και εισήλθε στην αυλή της πρεσβείας ήταν πάλι του Πάνου... dexiextrem.blogspot.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/02/2012 10:56:00 πμ