[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ "ΕΓΔΥΝΑΝ" ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ... ΜΠΑ, ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

Άλλοι  έκαναν μακροβούτια στη θάλασσα απολαμβάνοντας τη δροσιά της  και άλλοι στα… πράγματά τους  απολαμβάνοντας τα κλοπιμαία! 

Η τριμελής σπείρα των αλλοδαπών  που συνελήφθησαν στο Φαληράκι της Ρόδου, είχε αρπάξει χρήματα και τιμαλφή από τουλάχιστον τέσσερις παραθεριστές.

Άνδρες  της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν δυο 28χρονους από το Ιράκ και τη Συρία τη στιγμή που ψαχούλευαν τις τσάντες ενός λουόμενου στην παραλία του Φαληρακίου. Εκείνοι το έβαλαν στα πόδια, αλλά συνελήφθησαν μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη και οδηγήθηκαν στον τοπικό αστυνομικό σταθμό. Εκεί, ομολόγησαν ότι είχαν συγκροτήσει σπείρα μαζί με έναν 17χρονο Ρουμάνο για να κλέβουν παραθεριστές.

Σύμφωνα με  την ομολογία τους, την τελευταία  εβδομάδα είχαν διαπράξει τρεις  κλοπές αλλά οι αστυνομικοί  εκτιμούν ότι ο αριθμός είναι  πολύ μεγαλύτερος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 565 ευρώ, τέσσερα κινητά και διάφορα άλλα αντικείμενα μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους δικαιούχους, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους άσκησε δίωξη για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/16/2012 01:03:00 μμ