[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΠΤΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ...!!!

Πριν λίγη ώρα στο enikos.gr του Χατζηνικολάου, ανυπόστατη πληροφορία μεταφέρθηκε ως είδηση και φέρει την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, ως φίλη (είναι σαφέστατο το υπονοούμενο) του νέου βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπολο. Δεν χρειάζεται κανείς ειδικές γνώσεις της ανθρωπογεωγραφίας της Χρυσής Αυγής για να πεί πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον όπως αυτό υποννοείται από το δημοσίευμα. O  Αρτέμης Ματθαιόπουλος ασχολείται ΠΟΛΛΑ χρόνια με τα οργανωτικά της Χρυσής Αυγής, όπως και η Ουρανία Μιχαλολιάκου και φίλοι μπορεί να είναι αφού είναι συναγωνιστές αλλά δεν μπορεί να αποτελεί αυτό εφαλτήριο περίεργων σκέψεων περίεργων μυαλών... Συμπληρωματικά μόνο να αναφέρουμε ότι θεωρούμε άκρως ύποπτη την αρχική προέλευση και πηγή της εν λόγω "πληροφορίας". Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα το enikos.gr λέει: 


Ο φίλος της κόρης Μιχαλολιάκου. Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος αντικατέστησε στα έδρανα της Χρυσής Αυγής τον βουλευτή Σερρών Νικήτα Ζώη, ο οποίος παραιτήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος είναι φίλος της κόρης του γγ της Χρυσής Αυγής. Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος υπήρξε μπασίστας του μουσικού συγκροτήματος Πογκρόμ.



Αναφέρεται μάλιστα κι ένας στίχος  που λέει «θα μπω και μέσα στη Βουλή και θα την κάψω όλη» αλλά αυτό ούτε ανυπόστατο είναι ούτε το βρίσκουμε κατακριτέο...



www.stoxos.gr





--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/23/2012 10:12:00 μμ