[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ... ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ! ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ

Ο Τατούλης το μαρτύρησε! Εδώ και καιρό το parapolitika.gr σας είχε ενημερώσει για τις ...ηγετικές φιλοδοξίες του περιφερειάρχη, ο οποίος είχε αφήσει να εννοηθεί και να αιωρείται σε όλη την περιφέρεια ότι θέλει να κάνει νέο κόμμα. Τώρα το...μαρτύρησε!
Σήμερα ένας δημοσιογράφος στην Τρίπολη ρώτησε τον περιφερειάρχη τι είναι η Νέα Ελλάδα, που ακούγεται συνέχεια.
Και εκείνος... απάντησε:
 "Η Νέα Πελοπόννησος (σσ το όνομα του συνδυασμού του στις περιφερειακές) είναι το... πρόπλασμα της Νέας Ελλάδας και του νέου τρόπου διαχείρισης της κρίσης που εδράζεται πάνω στις αρχές της μεθοδικότητας και της εργατικότητας, αλλά και του πείσματος και του σωστού σχεδιασμού και προγραμματισμού" ήταν η πρώτη...θολή απάντηση του περιφερειάρχη, που συνέχισε ακόμα πιο...δυναμικά:
"Το όραμα αυτό είναι συνώνυμο της προσδοκίας όλων των Ελλήνων αλλά και των απανταχού Φιλελλήνων για αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας και υιοθέτησης νέου δρόμου εξόδου από την κρίση.”
Οι εχθροι του ακούγοντας αυτή την δήλωση είπαν πως δεν είναι τίποτα άλλο από μία κλασική δήλωση του....φιλόσοφου Τατούλη. Οι φίλοι και αυτοί ψάχνονταν να καταλάβουν τι εννοεί πίσω από τις λέξεις.
Το βέβαιο είναι πως αν δεν πετύχει να...ενώσει του Έλληνες και τους Φιλέλληνες όλου του κόσμου, όπως είπε οτι φιλοδοξεί, θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία αν γράψει ένα φιλοσοφικό βιβλίο
Να μην πάει και χαμένος...

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/11/2012 08:30:00 μμ