[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ... ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ...!!!


Η ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ...

Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν χθες η Κάτια Δανδουλάκη η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός είπε ότι είναι αισιόδοξη παρά τα προβλήματα της χώρας αλλά και τα προσωπικά της ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τη Χρυσή Αυγή.

«Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή έχουν έλλειψη παιδείας.Τους καταλαβαίνω συναισθηματικά, αλλά όχι τίποτα παραπάνω. Δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει και τι απηχεί αυτό το κόμμα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε εξηγώντας πώς η ίδια καταφέρνει να είναι αισιόδοξη.

«Δεν μ΄αρέσει να προχωρώ στη ζωή με μαυρίλα. Η ζωή είναι πολύ όμορφη αν τη ζει κανείς. Θέλω να είμαι και είμαι πολύ αισιόδοξη. Φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει, αλλά αυτός που αυτά που έχει δεν του φτάνουν. Αγκαλιά και αγάπη θέλει ο άνθρωπος. Τι να τα κάνει όλα τ΄άλλα δηλαδή; Υπάρχουν αγάπες που κρατάνε μια ζωή και ζευγάρια που τελειώνουν τη ζωή τους χέρι χέρι. Δεν υπάρχει μόνο η μαυρίλα» σχολίασε.  newsbeast.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/03/2012 05:20:00 μμ