[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ... Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΚΕΛΕΨΕ ΣΕ ΕΝΕΔΡΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!


ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ...

Ενέδρα σε μισθοφόρους που διείσδυαν από την Τουρκία στην γύρω από την πόλη Ιντλίμπ στα τουρκοσυριακά σύνορα έστησε ο συριακός Στρατός και οι πληροφορίες που μεταδίδονται μιλάνε για δεκάδες νεκρούς από την πλευρά των εισβολέων.

«Σκότωσαν πολλούς τρομοκράτες που επιχειρούσαν να διεισδύσουν στον τομέα του Άιν Μπάιντα, κοντά στην πόλη Τζισρ αλ-Σούγουρ, ενώ άλλοι τρομοκράτες διέφυγαν προς το τουρκικό έδαφος», αναφέρουν μαρτυρίες που δημισεύθηκαν σε διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο συριακός Στρατός, συνεπικουρούμενος από συνοριοφύλακες αφού εγκλώβισε περίπου 150 μισθοφόρους και 250 αντάρτες στις αγροτικές περιοχές Μπλίνε, Μπιλόνε και Καφρούμα, άρχισε να βάλλει εναντίον τους με βολές όλμων και ρουκετών των 122 χλστ. με αποτέλεσμα να υποστούν βαριές απώλειες, αλλά πάνω απ'όλα να καταγραφεί μα σαφήνεια για άλλη μια φορά ο ρόλος της Τουρκίας και η ενεργός βοήθεια που προσφέρει στους αντικαθεστωτικούς.

Ο συριακός Στρατός αναφέρει ότι πιάστηκαν πολλά «οχήματα εξοπλισμένα με βαριάπολυβόλα και άλλα αντιαρματικά». defencenet.gr


-----------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/30/2012 12:32:00 πμ