[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΒΙΝΤΕΟ: ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...Απίστευτες σκηνές στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας χθές το μεσημέρι. 

Καταστηματάρχης της Μητροπολίτου Μεθοδίου αντελήφθη ότι αλλοδαπός μπήκες στο κατάστημά της και αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο. Χωρίς να χάσει χρόνο τον κατεδίωξε, φωνάζοντας «Κλέφτης. Σταματήστε τον». Η καταδίωξη συνεχίστηκε έως την οδό Μαντζάρου, έξω από το κτίριο της παλιάς Νομαρχίας, όπου για καλή τύχη της γυναίκας καταστηματάρχης που διατηρεί γνωστό καφέ στην περιοχή, ακινητοποίησε τον επίδοξο κλέφτη.

Γρήγορα σε συνδρομή του καταστηματάρχη προσήλθαν και άλλοι συνάδελφοί του αλλά και περαστικοί, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία προκειμένου να προβεί στην σύλληψη του δράστη. Σημειωτέον ότι στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν αρκετά κινητά τηλέφωνα.

Εντός πεντάλεπτου έφτασε στην περιοχή δύναμη της Ομάδας Δίας, συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος πάντως τελούσε υπό καθεστώς φόβου και έχανε διαρκώς τις αισθήσεις του και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω. corfupress.com
--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/02/2012 08:04:00 πμ