[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΠΡΕΖΑΚΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΕ ΣΥΡΡΙΓΑ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕ...!

Περίπου στις 4:20 το απόγευμα εκτυλίχθηκε ένα απίστευτο γεγονός στη Ν. Χαλκηδόνα, όταν ένας τοξικομανής προσπάθησε να ληστέψει τον υπάλληλο ενός σούπερ μάρκετ.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Χαλκίδος. Ο τοξικομανής απείλησε τον ταμία του σούπερ μάρκετ και όταν έγινε αντιληπτός, ένας άλλος υπάλληλος έσπευσε για βοήθεια.

Τότε, ο τοξικομανής κάρφωσε τη σύριγγα στον δεύτερο υπάλληλο τραυματίζοντάς τον ελαφρά και έτρεξε έξω από το σούπερ μάρκετ.

Εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίας και μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν για να σταματήσουν τον επίδοξο ληστή.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο τοξικομανής μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, σε κατάσταση αμόκ τους επιτέθηκε και κατάφερε να τραυματίσει με τη σύριγγα έναν εκ των αστυνομικών. Αμέσως τράπηκε σε φυγή και οι αστυνομικοί τον έχασαν μέσα στο ρέμα Προμπονά.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε ήδη στο Αττικό Νοσοκομείο για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί "χτενίζουν" όλη την περιοχή για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επικίνδυνο τοξικομανή.

-------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/14/2012 07:16:00 μμ