[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΤΑ ΙΔΙΑ...!!! ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΚΙΩΔΗ" ΥΠΟΥΡΓΟ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ...!!!

Γιατί άραγε προτίμησε να ξεκινήσει ο νέος πρόξενος τις "εθιμοτυπικές" συναντήσεις του με βουλευτές από "σκιώδη" και όχι κανονικό υπουργό; Και γιατί πρώτα είδε τον βουλευτή του τρίτου κόμματος και όχι τους μειονοτικούς του δεύτερου;

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Τον βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, επισκέφτηκε ο νέος Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η επίσκεψη διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εξέφρασαν την επιθυμία τους για ενδυνάμωση των ελληνοτουρκικών διακρατικών σχέσεων.

Εν συνεχεία ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη, και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας.

Στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Κομοτηνής. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον βουλευτή για την εξέλιξη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Κομοτηνής που βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης πόρων για την εκπόνηση πολεοδομικών μελετών, για την κατασκευή έργων υποδομής στην γειτονιά του Χάρμανλικ, για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στον οικισμό Κάλχα και για άλλα θέματα.

Ο βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευόδωση της συνεργασίας σε ζητήματα του Δήμου που εκκρεμούσαν εδώ και δεκαετίες, όπως την ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου μετά από 18 χρόνια. Υπογράμμισε την επιθυμία του για συνέχιση και ενίσχυση της καλής συνεργασίας με γνώμονα το καλό των συμπολιτών μας και δεσμεύτηκε να συνεχίσει την προσπάθεια και τις παρεμβάσεις του στα αρμόδια Υπουργεία με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων.


------------------------------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/19/2012 09:36:00 μμ