[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟ ΡΙΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ! Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ...

Όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια άγριου επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στη μικρή προβλήτα που ανήκει στο εργοστάσιο «Τιτάν» στην παραλία του Ρίου.

Η μικρή προβλήτα όπου συχνά αράζουν πλοία για να φορτώσουν, ήταν γεμάτη από οικογένεια ρομά και τα παρκαρισμένα αγροτικά τους οχήματα. Ο σεκιουριτάς πλησίασε και τους ζήτησε να απομακρυνθούν προκειμένου να γίνει εργασία, αλλά οι ρομά όχι απλώς αντέδρασαν αλλά δεν δίστασαν χωρίς να πουν δεύτερη κουβέντα να του επιτεθούν.

Και το έκαναν όλοι μαζί με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να αποκρούσει καμία επίθεση σε βάρος του. Τον έριξαν στο έδαφος και τον χτυπούσαν αλύπητα τραυματίζοντάς τον στο χέρι. Αυτό που φαίνεται να τον έσωσε ήταν το ξέσπασμα λουόμενων οι οποίοι έβαλαν τις φωνές και οι ρομά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σημείο.

Αξιοσημείωτη είναι πάντως η καταγγελία που έγινε από αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι υποστήριξαν ότι κάλεσαν σχεδόν αμέσως την αστυνομία, αλλά περιπολικό εμφανίστηκε μετά από... τρία τέταρτα και αφού φυσικά είχε λάβει τέλος το επεισόδιο...

Πηγή: dete.gr

-----------------------------------------



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/14/2012 12:59:00 μμ