[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΣΕ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ... ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

Στιγμές τρόμου έζησαν ένα ζευγάρι στην Πέλλα και ένας ηλικιωμένος στη Ζάκυνθο, όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με οπλισμένους κακοποιούς που τους επιτέθηκαν για να τους ληστέψουν. Και στις δυο περιπτώσεις, τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα.

Στην Αγροσυκιά Πέλλας, οι δυο ληστές που φορούσαν κουκούλες είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι ενός 62χρονου άνδρα και πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του ακινητοποιώντας με την απειλή όπλου τον ίδιο και τη γυναίκα που τον συνόδευε. Όμως, ο 62χρονος δεν αιφνιδιάστηκε. Αντιστάθηκε και πάλεψε με τους επίδοξους ληστές, ο ένας από τους οποίους πανικοβλήθηκε και πυροβόλησε δυο φορές! Τα βλήματα τραυμάτισαν ελαφρά τον 62χρονο στο χέρι και τη γυναίκα στο μηρό, αλλά οι κακοποιοί τα έχασαν και το έβαλαν στα πόδια! Τα θύματά τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Στις Άνω Βολιμιές Ζακύνθου, ένας μοναχικός ηλικιωμένος δέχθηκε την επίθεση τριών αγνώστων με καλυμμένα πρόσωπα που είχαν διαρρήξει το σπίτι του. Οι ληστές όρμησαν κατά πάνω του, τον ακινητοποίησαν βίαια και τον φίμωσαν με μονωτική ταινία για να μην καλέσει βοήθεια. Στη συνέχεια, ερεύνησαν όλο το σπίτι, άρπαξαν τις οικονομίες του γέροντα ύψους 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν βιαστικά. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/18/2012 04:24:00 μμ