[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Οι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε φυλακή πολιτών με οικονομικούς δεσμοφύλακες και σε χωματερή λαθρεποίκων δίχως ηθικές αναστολές. Σ' αυτήν την κατεύθυνση το προτεκτοράτο που καλούμε εύστοχα ψευτορωμέϊκο μετέτρεψε την Ελλάδα σε πειραματόζωο της Ευρώπης για την διάλυση των εθνικών κρατών και την εγκαθίδρυση παγκόσμιας πολιτικής διοίκησης.

Το περιεχόμενο της κρίσης αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι στην πραγματικότητα είναι πολιτικό και ηθικό, όπως ακριβώς έχει παρατηρήσει εύστοχα και έγκαιρα το Εθνικιστικό Κίνημα. Όταν η οικονομία φεύγει από την παραγωγή και γίνεται ομολογιακά χαρτιά και όταν το εργατικό δυναμικό γίνεται φτηνό και διεθνές, τότε πολύ εύκολα μπορεί ο διεθνιστικός νεοταξισμός να οδηγήσει δια της ανέχειας την κοινωνία στη διάσπαση και την πολυεθνική σύμπτυξη. Εκτός κι αν προβεί ο λαός στην επανάσταση και την εθνική αναδιάταξη.

Η Ελλάς είναι η πύλη, ο ενεργειακός κόμβος και ο σιτοβολώνας της Ευρώπης, γεγονός που μας κάνει πρώτο στόχο των εισβολέων της ηπείρου μας. Το δε μεγάλο κοινό σημείο στην πολιτική αντίληψη ανάμεσα στους «ημέτερους» ταγούς και τους «συμμάχους» και «εταίρους» της ψευτοευρώπης είναι η κατάργηση του έθνους δια της άμβλυνσης και εν τέλει εξαφάνισης της φυλετικής συνείδησης.

Αυτή η ολέθρια στρατηγική περνάει μέσα από την στοχευμένη αποτυχία των εθνικού κράτους και την εμφάνιση ενός νέου μα ψεύτικου οράματος, της παγκόσμιας κοινωνίας των μηδενικών προβλημάτων. Είναι η κοινωνία των αποσβεσμένων οικονομικών κρίσεων, πολιτισμών και εθνικών λαβάρων.

Η γη που γεννά παράλληλα σπουδαία οικονομικά αποτελέσματα, ανυπέρβλητους πολιτισμούς και πηγαίο πατριωτισμό είναι το δίχως άλλο η Ευρώπη. Το μαρτυρούν οι ενεργειακές πηγές, τα μνημεία και οι ποταμοί του χυμένου για την ελευθερία αίματος. Τα τεκμήρια του προβαδίσματος της ηπείρου μας ωστόσο μιλάνε για την καταγωγή της Ευρώπης και του σχεδίου για τη συνεργασία των λαών.

Και η μεγάλη αλήθεια που εμφανίζεται αβίαστα στο φως είναι ότι τόσο η ίδια η Ευρώπη όσο και το σχέδιο για την εγκαθίδρυση της πολιτισμικής και πολιτικής της ηγεμονικής επιρροής είναι γένους ελληνικού. Η Ελλάς γέννησε και γαλούχησε το ευρωπαϊκό ιδεώδες. Και η Ελλάς την κράτησε όρθια όσες φορές από τους Πέρσες μέχρι τους Τούρκους εμφανίστηκε απειλητικός ο ασιάτης βάρβαρος.

Η μεγάλη πλειοψηφία των ευρωπαϊκών αγαθών βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους, από την ενέργεια μέχρι το πολιτισμικό κάλλος. Μα και η γλώσσα που ομιλούν στην Εσπερία δεν θα υπήρχε αν προηγουμένως δεν υπήρχε η πρωτογενής ελληνική γλωσσολαλιά βγαλμένη απευθείας από θείο εργαστήρι. Η θυσία και ο ηρωισμός που έφτασαν έως τους παγκόσμιους πολέμους να φτιάχνουν των λαών το βηματισμό με ανεξίτηλο μελάνι το αίμα στα πεδία των μαχών και χρυσά γράμματα στα ιστορικά βιβλία δεν θα υπήρχαν δίχως Θερμοπύλες και Μαραθώνα.

Και την αναγεννητική λέξη Όχι στις προκλήσεις για την κατάρρευση της εθνικής μας κυριαρχίας οι ευρωπαϊκοί λαοί την έμαθαν από έναν Έλληνα Εθνικιστή και ολάκερο τον ελληνικό λαό που έδειξε αποφασιστικότητα για την ανάπτυξη και την πρόοδο υπό την σκέπη και τη σημαία του Έθνους και της Πατρίδος. Βέβαια ο Ιωάννης Μεταξάς βρήκε μπροστά του έκδηλη επιθετικότητα σαν κατευθύνθηκε να κεφαλαιοποιήσει την εθνική μας περιουσία. Και την άυλη και την υλική. Την μεν άυλη με την επαναφορά του ήθους, του πατριωτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Και την υλική με την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων και τη στρατιωτική θωράκιση της Ελλάδος.

Όμως το ευρωπαϊκό όραμα δεν είναι η εξάλειψη της εθνοφυλετικής φυσιογνωμίας και η αντικατάσταση των αξιών από την χρηματοοικονομική χειραγώγηση. Η δική μας Ευρώπη που ανδρώθηκε από τους ένδοξους χρόνους των ελληνικών κοσμοκρατοριών δεν είναι αυτή των τοκογλύφων και των χρηματιστηρίων. Η Ελληνική Ευρώπη είναι η Ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών.

Η Ευρώπη η δική μας, η αυθεντική στην καταγωγή και το ύφος, είναι η λευκή, η χριστιανική, η κοσμοπλάστρα και εθνικιστική. Είναι ο εξανθρωπιστής της οικουμένης που παίρνει την ανθρωπότητα από το χέρι για λευτεριά και δημιουργία κι όχι ο σύνδεσμος της νέας σκλαβιάς στο υπερκράτος του σιωνιστικού νεοταξισμού.

Αυτή η Ευρώπη δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ αν δεν τεθεί στην κεφαλή της το Ελληνικό Έθνος. Και η απαραίτητη συνθήκη είναι η απόλυτη διατήρηση της εθνικής, φυλετικής και θρησκευτικής μας ιδιοπροσωπείας. Τον πόλεμο που στήνουν οι μακελάρηδες και οι έμποροι των εθνών για να αναδιανείμουν κέρδη και σύνορα δεν τον φοβόμαστε και δεν συνετιζόμαστε. Δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε.

Τα χαρτιά των συνθηκών εύκολα καίγονται. Η Πατρίδα μας όμως δεν πρόκειται να καεί ποτέ αφού πρώτα είμαστε Έλληνες και ύστερα Ευρωπαίοι. Πρώτα η Μητέρα Ελλάδα και ύστερα η κόρη Ευρώπη. Τον δε πόλεμο εμείς οι Έλληνες τον στήνουμε για να ανοίξουμε το δρόμο στην εθνική κυριαρχία και ισχύ.

Πόλεμος πατήρ των πάντων όπως έλεγε ο Ηράκλειτος για το καλό και αγαθό κι όχι για το σκοτάδι και το χαμό. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός αγωνίζεται με συνέπεια για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη της συνεργασίας και του πολιτισμού ενάντια στην σκλαβιά της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/25/2012 02:41:00 μμ