[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ...


Την προσχώρησή του στο κόμμα Εθνική Ελπίδα με σύνθημα Πατρίδα – Ορθοδοξία – Βασιλεία ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος και πρώην μέλος του ΛΑΟΣ Ροδόπης Στέφανος Κούκλαρης με μία λιτή ανακοίνωση στο Facebook.
Το κόμμα Εθνική Ελπίδα είναι ένα φιλοβασιλικό μετριοπαθές εθνικιστικό κόμμα το οποίο έλαβε για πρώτη φορά μέρος στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 και απέσπασε 4.303 ψήφους. Ιδρυτής και σημερινός πρόεδρος του κόμματος είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ενώ η βασική γραμμή του είναι η επαναφορά του πολιτεύματος της χώρας στην Βασιλευόμενη Δημοκρατία και η επαναφορά του τέως Βασιλέα Κωνσταντίνου Β’!
Η ανακοίνωση του Στέφανου Κούκλαρη:
Ενημερώνω τους Ροδοπίτες συμπατριώτες μου την ένταξή μου στο κόμμα “Εθνική Ελπίδα”, με σύνθημα Πατρίδα – Ορθοδοξία – Βασιλεία!! Ας τελειώνουμε επιτέλους με αυτούς που καταρράκωσαν την Ελλάδα από το 1974 και μετά….δεν θέλουμε να μας κυβερνάνε ανθέλληνες και υποταγμένοι στη νέα τάξη πραγμάτων….χρειαζόμαστε εθνάρχες – πατριώτες ηγέτες που θα λένε τα μεγάλα ΟΧΙ σε όσους προσβάλλουν και υποτιμάνε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

rodopinews.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/04/2012 02:48:00 μμ