[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΤΤΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!



Στις προσκλήσεις που στάληκαν σε Τ/κ πολιτικούς και δημοσιογράφους για την αποψινή εκδήλωση στο αρχαίο θέατρο Κουρίου για την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρεται η τ/κ εφημερίδα Βολκάν.

Εχουν προσκληθεί, όπως αναφέρεται, οι Οζκάν Γιοργκαντζίογλου, Ιζέτ Ιζτζαν, Αλπάϊ Ντουρντουράν, Κουντρέτ Οζερσάϊ , Αλί Ερέλ και Σιενέρ Ελτζίλ με την εφημερίδα να διερωτάται κατά πόσο κάποιοι από αυτούς θα παρευρεθούν στην τελετή.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Χαβαντίς, με ανακοίνωσή του ο «σύνδεσμος αγωνιστών ΤΜΤ Κύπρου» εκφράζει την αντίδρασή του για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ της ΕΔΟΝ στην Πύλη Αμμοχώστου σε συνεργασία με ορισμένες τ/κ οργανώσεις, στόχος του οποίου είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η «έναρξη ενός κοινού αγώνα».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο «κοινός αυτός αγώνας» δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει άλλο σκοπό πέραν του να αγνοηθεί ο εδώ και 49 χρόνια «σφετερισμός διά των όπλων» της Κυπριακής Δημοκρατίας από την «ε/κ διοίκηση» και να αναδειχθεί η Τουρκία, η οποία «αποκατέστησε την ειρήνη και την ασφάλεια» βάσει του δικαιώματος που της παρείχε η Συνθήκη Εγγυήσεως, ως κατοχική δύναμη.

Αναφέρεται ακόμη ότι ο κοινός αυτός αγώνας θα αποτελέσει πράξη προδοσίας εκ μέρους της «ε/κ διοίκησης», η οποία ανέλαβε από την 1η Ιουλίου την Προεδρία της ΕΕ εξ ονόματος ολόκληρης της Κύπρου, δίνει την εντύπωση ότι οι Τ/κ εκπροσωπούνται επαρκώς και προσπαθεί να αθωώσει τους Ε/κ.

sigmalive.com

-----------------------------




--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/05/2012 02:21:00 μμ