[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ...!!!! ΣΤΟ... ΔΑΦΝΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"... !!!


xryshaygh.com._ Μπουτάρης: Τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής, ο –για κακή μοίρα των Θεσσαλονικέων- γραφικός δήμαρχος Γ. Μπουτάρης. Τώρα, πληροφορούμεθα ότι βγήκε σε τηλεοπτικό κανάλι και δήλωσε πως «τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή».

Πληροφορίες μας, λένε πως τη δήλωση αυτή την έκανε υπό την επήρεια του γνωστού… προϊόντος που παράγει εν αφθονία (κρασιού), ωστόσο δεν έχουμε καμία επίσημη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο. Καλό θα ήταν πάντως, να του κάνουν και κανένα… αλκοτέστ, μόλις μπαίνει στα τηλεοπτικά στούντιο.

Τέλος, το σίγουρο είναι ότι τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κινδυνεύουν να πάνε στη… φυλακή, ωστόσο ο Μπουτάρης κινδυνεύει να καταλήξει στο… Δαφνί, αν συνεχίσει έτσι!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΠΡΩΗΝ (;;;) ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

--------------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/20/2012 07:44:00 μμ