[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ

Το μαχαίρι έχει φτάσει πλέον στο κόκαλο και το έχει μάλιστα τρυπήσει. Η ανόσια συμμαχία τοκογλύφων και πολιτικάντηδων προχωράει στην αρπαγή της εθνικής μας περιουσίας μέσα σε μια λίμνη από αθώο ελληνικό αίμα. Οι αυτοχειρίες των Ελλήνων δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός αλλά ένα πολιτικό έγκλημα που κρύβεται πίσω από την διαβόητη οικονομική κρίση. Έγκλημα που ζητάει τιμωρία. Και οι λαθροχειρίες σε βάρος κοινωνίας, εργασίας και εθνικής γης από «διασώστες» και λαθρομετανάστες, άπαντες το ίδιο λαθροεισβολείς, κατατείνουν σε μια ξεκάθαρη λαφυραγώγηση σε βάρος της Πατρίδος μας.

Όταν όμως σου κλέβουν την πατρίδα, ένα πράμα έχεις να κάνεις. Αντεπιτίθεσαι και παίρνεις πίσω τα κλεμμένα. Όταν βλέπεις ότι κάποιοι προσπαθούν εναγωνίως και προσχεδιασμένα να σου σπείρουν ακόμη και εμφύλια φαγωμάρα, τότε εσύ θωρακίζεις το έθνος σου και δεν σπαταλάς τις δυνάμεις του σε κατευθυνόμενες εξαγγελίες και διατεταγμένα μέτρα όπως κάνουν συμπολιτευόμενα και «αντιπολιτευόμενα» τέκνα του καθεστώτος.

Στο Βήμα διαβάσαμε την εξομολόγηση ενός μεταφορέα όπλων για το πώς μας έρχονται από την Αλβανία τα καλάσνικοφ στοιβαγμένα μέσα σε φορτία με βόδια και άλλα ζώα για καμουφλάζ. Χίλια σπίτια μας είπε ο τύπος πως αποτελούν καβάτζες όπλων στην Αθήνα και περίπου 600000 καλάσνικοφ κυκλοφοράνε στην Ελλάδα λέγοντας ότι θεωρούν κάποιοι σίγουρη τη σύγκρουση με τους αστυνομικούς και εξοπλίζονται με βαριά όπλα!

Στο μεταξύ ο «αστέρας» της Αριστεράς Τσίπρας δήλωσε στο συνέδριο του Economist ότι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης που δεν αξιοποιήθηκαν και αναφέρθηκε στην ανάγκη διεκδικήσεων περισσοτέρων με προτάσεις αναδιαπραγμάτευσης με τους «εταίρους». Είναι ο ίδιος άνθρωπος και η ίδια παράταξη που ικανοποιημένοι από τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν στις εκλογές μιλάγανε για δήθεν κατάργηση του μνημονίου που υποστηρίζει ξεκάθαρα με προτάσεις εθνικής ανάπτυξης μονάχα το Εθνικιστικό Κίνημα. 

Η κυβέρνηση της εγχώριας τρόικας του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά προέβη σε πολύ γρήγορη ανατροπή των όποιων ελάχιστων προεκλογικών λεονταρισμών της ΝΔ όπως στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Η ανακατάληψη των πόλεων και η κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την αντεθνική χορήγηση ελληνικής ιθαγενείας σε ξένους παραμερίστηκαν και η νέα τροποποίηση θα δίνει την ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών στα 18 τους χρόνια με την προϋπόθεση να αρνιούνται λένε την ιθαγένεια των γονιών τους! Στο μεταξύ οι πρώτοι αιτούντες άσυλο για λόγους τάχα κινδύνου στις χώρες τους σπεύδουν να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα επιστροφής στον …κίνδυνο!

Προς το παρόν η χρήση των λαθρομεταναστών στο πλευρό των ακροαριστερών του συστήματος φάνηκε στη Νίκαια όταν ακόμη κι ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού μαχαιρώθηκε ευτυχώς ελαφριά γιατί τον πέρασαν λέει για χρυσαυγίτη. Στην περιοχή ψάχνουν λένε τους κακούς που υποτίθεται πως απείλησαν τους ξένους μαγαζάτορες αλλά οι λεγόμενοι αντιρατσιστές βγάλανε το συμπέρασμα πως πρόκειται για εθνικιστές. Στη Ρόδο όμως ένας 17χρονος Αλβανός αποπειράθηκε να βιάσει μια 11χρονη ελληνοπούλα. Για να δούμε τώρα τι θα πράξει ο κ. πρωθυπουργός στην πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής για κατάργηση του νόμου Ραγκούση.

Ο βιασμός στο μεταξύ της πατρίδος μας συνεχίζεται με τις εξαγγελίες των προεκλογικών δηλώσεων. Ο πρωθυπουργός μας είπε ότι δεν θα επαιτήσουμε εκπτώσεις στο πρόγραμμα δημοσιονομικής τάχα αναπροσαρμογής. Πράμα που σημαίνει πιστή τήρηση της λεηλασίας ψυχών και γης.

Ήδη οι φορολογικές δηλώσεις καταφτάνουν με τουλάχιστον τριπλάσια από πέρσι οφειλόμενα ποσά για εισοδήματα που μετά τις ιλιγγιώδης μειώσεις αποδοχών δεν υπάρχουν πλέον. Το χαράτσι κατοχυρώνεται μέσα από την ενσωμάτωση στην εφορία ενώ όσοι δεν κατόρθωσαν πέρσι να το πληρώσουν θα λάβουν ενισχυμένη «κεραμίδα». Από κοντά βέβαια ακολουθούν οι αναμενόμενες φοροκαταιγίδες των τελών ακίνητης περιουσίας και του φόρου ακίνητης περιουσίας από το 2009 ίσαμε φέτος.

Το ΔΝΤ με τη Λαγκάρντ μας είπε πως δεν έχει διάθεση για διαπραγματεύσεις και περιμένει την παρουσίαση των λαμπρών αριθμητικών στοιχείων. Και η «ευρωπαϊκή» κεντρική τράπεζα διέταξε απλώς την άμεση εφαρμογή του μνημονίου.

 Πραγματικά το ταμείο για την «αξιοποίηση» της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου προχωράει γοργά τις «αποκρατικοποιήσεις», 28 είναι ήδη στον αριθμό, με τις καταγραφές να επεκτείνονται σε λιμάνια, αεροδρόμια, ύδρευση και αποχέτευση, αυτοκινητοδρόμους, σιδηροδρομικές μεταφορές και ενέργεια. Ο δε κομισάριος του διεθνιστικού νεοταξισμού Ράιχενμπαχ από ένα συνέδριο για τις εξαγωγές σε ξενοδοχείο των Αθηνών ζήτησε να κάνουμε τα επόμενα χρόνια νέα διαχείριση του εργασιακού κόστους, δηλαδή νέες μειώσεις αποδοχών.  

Ωστόσο μια έκθεση του ΟΗΕ αναφέρεται στα ανεκτίμητης αξίας ελληνικά ορυκτά που υπεραρκούν για την όρθωση ελληνικής βαριάς βιομηχανίας και αεροναυπηγικής. Ο δε ελληνικός λιγνίτης προμηθεύει 21 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ το 2009 η συνολική παραγωγή ορυκτού πλούτου ήταν περίπου 63 εκατομμύρια τόνοι με τις πωλήσεις σε ορυκτά και μέταλλα να ανέρχονται ετησίως στα 2,5 δις ευρώ. Κι όμως η μεγαλύτερη εταιρία στην Ευρώπη σε νικέλιο, η ΛΑΡΚΟ οδεύει σε κλείσιμο παρά την τεράστια ζήτηση των αεροναυπηγικών βιομηχανιών και η ΔΕΗ ξεπουλιέται!

Είναι καιρός να επιστραφεί ο πλούτος του Έθνους στους Έλληνες σε μια κοινωνία εθνική και λαϊκή, απαλλαγμένη από την ανασφάλεια γραικύλων πολιτικάντηδων και ξένων επιβητόρων. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα το πράξει άμεσα ως εντολοδόχος του ελληνικού λαού και κανενός άλλου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/09/2012 12:26:00 μμ