[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΩΝ ΡΗΜΑΖΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ! ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗΝ... ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 Μπορεί  να είναι μικροί σε ηλικία, αλλά δρούσαν με την εμπειρία…  επαγγελματιών οι τέσσερις ανήλικοι  κακοποιοί που είχαν ρημάξει  στις κλοπές τα καταστήματα  του Βόλου! Παράλληλα, είχαν  γίνει φόβος και τρόμος και  για τους ιδιοκτήτες μοτοποδηλάτων  τα οποία έκλεβαν το ένα  μετά το άλλο!

Οι έρευνες  των αστυνομικών της Ασφάλειας Βόλου οδήγησαν στα ίχνη της «άγουρης» συμμορίας και οι δύο ανήλικοι Ρουμάνοι ηλικίας 15 και… 12 χρόνων αναγνωρίστηκαν από τους καταστηματάρχες από τους οποίους είχαν αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά και εμπορεύματα με τη μέθοδο της απασχόλησης! Συνολικά, είχαν χτυπήσει σε τουλάχιστον 16 καταστήματα, αλλά η έρευνα συνεχίζεται μήπως και διαλευκανθούν και άλλες κλοπές!

Αλλά και  οι δυο ανήλικοι τσιγγάνοι  συνεργοί τους ηλικίας 14 και 10 (!) χρόνων, δεν πήγαιναν πίσω! Όταν συνελήφθησαν είχαν κλέψει δύο μοτοποδήλατα, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν άλλα δύο επίσης κλεμμένα! Οι τέσσερις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συρροή και αφέθηκαν ελεύθεροι. 



--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/25/2012 04:39:00 μμ