[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


 Για ακόμη μία χρονιά έχουμε το βαρύ καθήκον να θυμηθούμε εκείνη τη μαύρη ημέρα του Ιουλίου του 1974. Ημέρα πένθιμη και γραμμένη με μελανά χρώματα στις σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Πρόκειται για την αποφράδα στιγμή που οι Τούρκοι εξυπηρετώντας ξεκάθαρα τα μακάβρια σχέδια του διεθνούς σιωνισμού (Αμερικανών και Βρετανών) με ενορχηστρωτή τον τρισκατάρατο Χένρι Κίσσινγκερ, εξωθούσαν τους απολίτιστους του Ετσεβίτ να ασελγήσουν στο ιερό σώμα της Μεγαλονήσου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο προδοσίες τις οποίες κανείς δε φρόντισε να φέρει στο φως της δημοσιότητος, αφού οι εθνοπατέρες μας όποτε αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα προσπαθούν να βγουν από την υποχρέωση ξεμπερδεύοντας με την επίρριψη ευθυνών στην κακή "χούντα", λησμονώντας ταυτόχρονα τη ρήση του υποτιθέμενου εθνάρχου Κ. Καραμανλή;.

        Κι όμως σε πείσμα  όσων στήριξαν μια ψευδεπίγραφη δημοκρατία στο πτώμα της Κύπρου και στο βασανισμό του κυπριακού ελληνισμού που αιώνια αποζητούσε την Ένωση με τη Μητέρα Πατρίδα, εμείς οι Έλληνες εθνικιστές συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε. Αντιστεκόμαστε σε όσους ξεχνούν είτε ακούσια είτε εκούσια πως η Αμμόχωστος είναι εκεί και μας περιμένει. Αντιστεκόμαστε στο μειοδοτικό καθεστώς του νεωτεριστή κομμουνιστή Χριστόφια, ο οποίος σίγουρα θα λογοδοτήσει τουλάχιστον στο Θεό της Ελλάδος για τα όσα έπραξε και τα όσα πρεσβεύει αυτός και το καρκίνωμα που ονομάζεται Α.Κ.Ε.Λ. Τριάντα οκτώ χρόνους μετά από την εισβολή των απίστων στο νησί της Αφροδίτης και του Διγενή, υψώνουμε με την ιδεολογία μας πολεμικά λάβαρα ,που αγέρωχα κοιτούν τον υπερήφανο Πενταδάχτυλο να βράζει σαν ηφαίστειο, έχοντας πάνω του τις παλιόπετρες που έβαψαν οι τουρκαλάδες για να σχηματίσουν το πανί του ψευδοκράτους τους. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα χέρια μας προς το παρόν είναι δεμένα. Ελπίζουμε όμως ότι η Υπέρμαχος Στρατηγός μας δε θα αργήσει να δώσει την εντολή στην ΕΛ.ΔΥ.Κ. και στα καθαγιασμένα όπλα μας να  προχωρήσουν νικηφόρα στη γη που διψά για λευτεριά και αίμα του εχθρού.

                                                                                        ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ- ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ
                                                                                          ΕΛΛΑΣ -ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ
.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/19/2012 01:36:00 μμ