[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ... ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΑΝ!


Εν μέσω…  καύσωνα ξεκίνησαν να λεηλατούν τα ελληνικά δάση για να εξασφαλίσουν την λαθραία ξυλεία που θα πουλήσουν το φθινόπωρο  στην πατρίδα τους οι Αλβανοί  λαθροϋλοτόμοι! Οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν στην Καστοριά, είχαν μπει κρυφά στη χώρα εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 30, 21 και 18 χρόνων ήταν μέλη μιας μεγάλης ομάδας οργανωμένων λαθροϋλοτόμων που είχαν περάσει την ελληνοαλβανική μεθόριο από μια μη ελεγχόμενη διάβαση, φέρνοντας μαζί τους δύο τρακτέρ, ένα φορτηγό και μία ανατρεπόμενη πλατφόρμα στην οποία θα φόρτωναν την ξυλεία από τα ελληνική δάση! Όμως, οι περισσότεροι τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να επιστρέψουν στο αλβανικό έδαφος όταν είδαν τους Έλληνες αστυνομικούς να πλησιάζουν.

Στο σημείο όπου συνελήφθησαν οι τρεις Αλβανοί, κατασχέθηκαν τα οχήματά τους που έμειναν πίσω, τρία αλυσοπρίονα και περίπου 100 κυβικά μέτρα ξυλείας που είχαν ήδη υλοτομήσει από δημόσια δασική έκταση στο Τρίλοφο Καστοριάς, χωρίς φυσικά να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Δασική Υπηρεσία. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες για παράνομη υλοτομία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/16/2012 01:52:00 μμ