[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ...


Tο Σάββατο 28 Ιουλίου σε πυρκαγιά που ξέσπασε στον Σολωμό Κορινθίας καίγοντας δασικές εκτάσεις και έπειτα από σχετική πληροφόρηση, η ομάδα πυρασφάλειας του Πυρήνα Κορίνθου κινητοποιήθηκε άμεσα και 20 συναγωνιστές μαζί με τον βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευστάθιο Μπούκουρα έφτασαν εγκαίρως στο σημείο. Τα μέλη του Πυρήνα Κορίνθου μπήκαν κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά λειτουργώντας κάτω από τις οδηγίες του Ανθ/γού της Πυροσβεστικής.
Όσον αφορά τα ΨΕΥΔΗ και τις γελοιότητες του δημάρχου Κορινθιών κ. Πνευματικού, ότι τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είχαν καμία ανάμειξη με τη φωτιά, οι φωτογραφίες (οι οποίες είναι στη διάθεση όλων) είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της δράσης των συναγωνιστών και αποδεικνύουν τις κακόβουλες προθέσεις του δημάρχου. Πέραν αυτού όμως, οι ίδιοι οι κάτοικοι του χωριού αλλά και οι υπάλληλοι της πυροσβεστικής μπορούν να επιβεβαιώσουν την συμβολή της ομάδας πυρασφάλειας στην κατάσβεση της φωτιάς, αλλά και η ανάρτηση που υπάρχει στον ιστότοπο του Πυρήνα Κορίνθου η οποία κινητοποίησε τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ . 

Άλλη μια φορά λοιπόν ο κύριος δήμαρχος πέφτει στον λάκκο που ο ίδιος άνοιξε , προσπαθόντας με ψέμματα και συκοφαντίες να πλήξει το λαικό εθνικιστικό κίνημα .


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/31/2012 05:59:00 μμ