[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ... ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Προεδρία της Δημοκρατίας καθιστά γνωστό ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η φετινή εκδήλωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που έχει καθιερωθεί να τιμάται στις 24 Ιουλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει τα εξής:
«Η εκδήλωση για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Το επιβάλλει η δοκιμασία που περνά ο ελληνικός λαός. Η τιμή που ανήκει στους αντιδικτατορικούς αγωνιστές θα περιβληθεί με περισυλλογή, που μπορεί να φέρει και την αναζήτηση μιας άλλης νοηματοδότησης για τον εορτασμό της Επετείου».
 
Τι κρίμα... Που φέτος δεν θα προχωρήσουν σε διαγωνισμό τουαλέτας οι καρακαηδόνες βολευτών και λοιπών προσκυνημένων και παρατρεχάμενων... Που δεν θα φάνε και θα πιούνε εις υγείαν των κορόιδων οι πρασινοκοκκινομπλέ... Που τόσα χρόνια γιόρταζαν με τυμπανοκρουσίες τις μαύρες μέρες της εισβολής στην Κύπρο ΜΑΣ... Αλλά ξεχάσαμε... Η Κύπρος κείται μακράν... Αφιερωμένο στα επίσης κορόιδα που περίμεναν με κεράκια στο αεροδρόμιο τον γέρο Καραμανλή να τους αποκαταστήσει την δημοκρατία!


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/16/2012 08:07:00 μμ