[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ... ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Επεισόδια ξέσπασαν, χθες το βράδυ στο Αγρίνιο μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και ατόμων που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, όπως σημειώνει το aerasnews.gr.
Όλα ξεκίνησαν στην οδό Εθνικής Ενότητας σε καφενείο όπου ήταν συγκεντρωμένα τα μέλη της Χρυσής Αυγής με παρόντα το βουλευτή Κωνσταντίο Μπαρμπαρούση. Εκεί τους επιτέθηκαν μέλη που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια και να προκληθούν ζημιές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες. Δεν έλειψε επίσης και η χρήση χημικών από την αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή για την αντιμετώπιση των επεισοδίων.
Από τις συμπλοκές υπήρξε ένα τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς έφερε κτύπημα από πέτρα στο μάτι, ενώ λίγο αργότερα άγνωστοι έσπασαν την βιτρίνα καταστήματος πώλησης υποδημάτων, ο ιδιοκτήτης του οποίου, όπως αναφέρεται, κινείται στο χώρο της Χρυσής Αυγής.


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/10/2012 11:11:00 πμ