[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΠΟ ΤΟ... ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ! Η ΚΟΥΒΑΝΗ ΔΑΓΚΩΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ...

Η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της κουβανής αντιπάλου τη, Λουπετέι Κόμπας, και με ήττα στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά τζούντο στην κατηγορία των 57κ. αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ελληνίδα τζουντόκα, σε αγώνα για τον α' προκριματικό γύρο, που φιλοξενείται στη μεγαλύτερη εγκατάσταση της διοργάνωσης, το ExCeL, γνώρισε την ήττα με Yuko.

Πικραμένη για τον πρόωρο αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά κυρίως εξοργισμένη από τις διαιτητικές αποφάσεις, εμφανίστηκε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα μετά την ήττα της στον 1ο γύρο των 57κ. του τζούντο.

«Υπεύθυνοι να κρίνουν είναι οι διαιτητές και το τεχνικό επιτελείο των αγώνων. Αυτοί πρέπει να κρίνουν αν (σ.σ. η Κουβανή) έπρεπε να πάρει ποινή ή να αποκλειστεί από τον αγώνα επειδή με δάγκωσε», τόνισε η ελληνίδα πρωταθλήτρια, δείχνοντας μάλιστα τα σημάδια από τη δαγκωματιά της αντιπάλου της στο χέρι της.

«Εγώ νιώθω ότι αδικήθηκα, ότι με έκλεψαν. Τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. Θα με κρίνει ο Θεός», συμπλήρωσε η 29χρονη Γιαννιώτισσα και κατέληξε:

«Εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να πάρω μετάλλιο, το τι αισθάνθηκα δεν έχει πια καμία σημασία».

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/30/2012 04:05:00 μμ