[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ... ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!


 ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ":  Ένα λεωφορείο γεμάτο αυτοαποκαλούμενους "πολιτικούς προσφυγες" (που στην πραγματικότητα πρόκειται για απογόνους βούλγαρων κομιτατζήδων σφαγείς των ΣΝΟΦ που πολέμησαν για την απόσχιση της Μακεδονίας από την Ελλάδα) και με επικεφαλή τον πατέρα του Γκρουέφσκι, ξεκίνησε πριν λίγο από την Φλώρινα για την Θεσσαλονίκη. Νωρίτερα το πρωί είχαν φύγει από την Μελίτη όπου είχαν παραστεί στο ψευτοίλιντεν των συνομωτών.

Ο πατέρας του Γρουέφσκι και οι ομόσταυλοί του, αφού έκαναν μιά στάση σε σουπερ μάρκετ της περιοχής για... ψώνια, κατευθύνονται αυτή την ώρα προς την Θεσσαλονίκη -άγνωστο για ποιούς λόγους αλλά φανταζόμαστε- και θα εξέλθει των προσωρινών μας συνόρων από τους Ευζώνους. Η παρουσία τους και μόνο αναβαθμίζει το ρόλο (ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ) της συμμορίας των νεοκομιτατζήδων της Μελίτης, που έσπευσε εχθές να "εξαφανίσει" τα νέα ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος της ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ από το ίντερνετ το επίμαχο εμετικό βίντεο που καλούσε στην εκδήλωση - αμφισβήτηση της Μακεδονίας και της κυριαρχίας μας. Αλλά και τους λογαριασμούς της "Τάνιας" (Α.Λ.Σ.) που ήταν και η δημιουργός του... Και νομίζουν ότι γλίτωσαν...

Από την Μελίτη για τα Σκόπια αναχώρησαν το πρωϊ κι άλλα λεωφορεία και επιβατικά αυτοκίνητα. Ένα εξ αυτών μετέφερε χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα από τα Σκόπια.

Τώρα ας μας πεί κάποιος πως και με τι άδειες πέρασαν τους μεθοριακούς σταθμούς ο πατέρας Γκρουέφσκι και η παρέα του; Ποιόν ρωτάμε; Εδώ θα είμαστε για να δώσουμε συνέχεια...


--------------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/21/2012 01:38:00 μμ