[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΤΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ"

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΙΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑΣ

Εγκαινιάστηκε χτες στην Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου η έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο «Ισλαμικά Αριστουργήματα της İstanbul». Την εγκαινίαση της έκθεσης πραγματοποίησαν στη Lefkoşa ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Beşir Atalay και ο Πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ İrsen Küçük.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Atalay αφού σημείωσε ότι αυτό που κάνει πατρίδα, μια χώρα είναι τα συγκεκριμένα έργα δήλωσε ότι είναι μια σημαντική υπόθεση η φωτογράφιση και αρχειοθέτηση αυτών των έργων.

Ενώ ο Τουρκοκύπριος Πρωθυπουργός İrsen Küçük από την πλευρά του αφού σημείωσε ότι η μητέρα πατρίδα είναι πάντοτε στο πλευρό της ΤΔΒΚ και ότι δεν πρόκειται να την αφήσει ποτέ μόνη δήλωσε ότι το είδαν αυτό για ακόμη μια φορά κατά τους εορτασμούς με αφορμή την 20η Ιουλίου.

Ο Küçük, αφού σημείωσε ότι η υποστήριξη της Τουρκίας σε κάθε τομέα θα συνεχιστεί και στο εξής δήλωσε ότι με τις συμβολές που θα κάνει στην οικονομία το σχέδιο παροχής νερού και ηλεκτρισμού, θα εξασφαλιστεί η περαιτέρω ανάπτυξη της ΤΔΒΚ.

Ο Τουρκοκύπριος Πρωθυπουργός αφού συνεχάρη όλους όσους συντέλεσαν στη διοργάνωση της έκθεσης δήλωσε έτοιμος να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου να εκτεθούν στην Τουρκία τα Οθωμανικά και Ισλαμικά έργα που βρίσκονται στην Κύπρο.

Ο Küçük τέλος έκανε νύξη στις δραστηριότητες που γίνονται για το Ισλάμ στην ΤΔΒΚ και τόνισε ότι η συγκεκριμένη είναι ένα γεγονός που ολοκληρώνει αυτές τις δραστηριότητες.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/24/2012 06:34:00 μμ