[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΠΟΠ ΚΟΡΝ, ΛΕΜΟΝΑΔΑ, ΣΑΜΑΛΙ, ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ... ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Η ΒΟΥΛΗ.


Πρεμιέρα με κοινοβουλευτικό έλεγχο κάνει την προσεχή Δευτέρα η Ολομέλεια της Βουλής που προέκυψε από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Όπως ειδικότερα έχει ... προγραμματισθεί από τη Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, θα συζητηθούν 14 επίκαιρες ερωτήσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν θέματα που σχετίζονται με την απαλλαγή των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από το Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών και τις δυνατότητες ρύθμισης καταβολής των δόσεων, την ιδιωτικοποίηση δημοσίων νοσοκομείων της χώρας, την εγκληματικότητα στους καταυλισμούς Ρομά, το σωφρονιστικό σύστημα, τις αποκρατικοποιήσεις και τη δωρεάν εξέταση αλλοδαπών στα δημόσια νοσοκομεία.

Ειδικότερα, έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν επίκαιρες ερωτήσεις του Ιω. Λαμπρόπουλου (ΝΔ) για το στρατόπεδο «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ», του Π. Κουρουμπλή (ΣΥΡΙΖΑ) για το έκτακτο ειδικό τέλος πρώτης κατοικίας, του Β. Κεγκέρογλου (ΠΑΣΟΚ) για τη δυνατότητα ρύθμισης των δόσεων των Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, του Κ. Μαρκόπουλου (Ανεξάρτητοι Έλληνες) για το ενδεχόμενο μείωσης κλινών και ιδιωτικοποίησης δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, του Ηλ. Κασιδιάρη (Χρυσή Αυγή) για την εγκληματική δράση στους καταυλισμούς των Ρομά, του Ιω. Πανούση (ΔΗΜΑΡ) για τα προβλήματα του σωφρονιστικού συστήματος, της Λ. Κανέλλη (ΚΚΕ) για τα ελληνικά σχολεία στο εξωτερικό, της Έλ. Ράπτη (ΝΔ) για τη διευκόλυνση έκδοσης βίζας με στόχο την αύξηση του πληθυσμού, του Γ. Σταθάκη (ΣΥΡΙΖΑ) για την πολιτική αποκρατικοποιήσεων, του Σ. Κεδίκογλου (ΠΑΣΟΚ) για της περιβαλλοντικές επιπτώσεις της λειτουργίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, της Ρ. Μακρή (Ανεξάρτητοι Έλληνες) για το ειδικό τέλος ακινήτων και την πιθανή αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, του Ηλ. Παναγιώταρου (Χρυσή Αυγή) για τη δωρεάν εξέταση αλλοδαπών στα δημόσια νοσοκομεία σε βάρος Ελλήνων ασθενών, του Ν. Καραθανασόπουλου (ΚΚΕ) για τη δακοκτονία.
kourdistoportocali.com


--------------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/22/2012 06:00:00 μμ