[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΚΑΙ... ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ! ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ...

Βιαστικοί  και… ερασιτέχνες ήταν οι τρεις  αλλοδαποί που διέρρηξαν ένα αυτοκίνητο στην περιοχή Έλλη της Ρόδου, χωρίς να πάρουν είδηση ότι από μικρή απόσταση τους παρακολουθούσε ένας… αστυνομικός ο οποίος σήμανε συναγερμό!

Μια περιπολία  της Ασφάλειας συνέλαβε τους δράστες, έναν 29χρονο Αλγερινό, έναν 32χρονο Παλαιστίνιο και έναν 18χρονο Γάλλο, στην κατοχή των οποίων βρεθήκαν αρκετά χρήματα, κινητά τηλέφωνα και αντικείμενα που προέρχονταν από κλοπές. Κάποια από αυτά αναγνωρίστηκαν από τους δικαιούχους και τους αποδόθηκαν, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των υπολοίπων.

Οι τρεις  αλλοδαποί ομολόγησαν ότι είχαν  διαρρήξει ακόμη ένα ανασφάλιστο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην πόλη της Ρόδου και είχαν αρπάξει χρήματα και άλλα αντικείμενα, ενώ είχαν κλέψει και το τσαντάκι ενός περαστικού στην περιοχή του Ενυδρείου με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζεται.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/31/2012 04:52:00 μμ