[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΝΕΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΖΩΑ ΣΕ ΣΟΥΦΛΙ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ...


Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι συμμορίες κακοποιών τις εισβολές στα σπίτια ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων σε όλη τη χώρα. Δυο νέα κρούσματα καταγράφηκαν μέσα σε λίγες ώρες σε διαφορετικές περιοχές, με τα θύματα να ζουν στιγμές τρόμου στα χέρια των εισβολέων.

Στη Ζάκυνθο, οι τρεις άγνωστοι ληστές δεν δίστασαν να χτυπήσουν μέρα- μεσημέρι! Εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι ενός 89χρονου στην περιοχή των Αλυκών αιφνιδιάζοντάς τον, τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν για να τον εξαναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες του. Φοβισμένος ο άτυχος ηλικιωμένος τους έδειξε και οι δράστες άρπαξαν τα 2.200 ευρώ που φύλαγε για ώρα ανάγκης και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο Σουφλί, δύο άλλοι κακοποιοί παραβίασαν ένα ανασφάλιστο παράθυρο και εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζεύγους ηλικιωμένων στην περιοχή Λυκόφη, την ώρα που εκείνοι κοιμόντουσαν. Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, τους ξύπνησαν απότομα, τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και τους έδεσαν χειροπόδαρα , για να ερευνήσουν με την ησυχία τους το σπίτι. Άρπαξαν 200 ευρώ και επτά χρυσές λίρες Αγγλίας που φύλαγαν οι ηλικιωμένοι και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα θύματα κατάφεραν να λυθούν μετά από αρκετές ώρες και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, αλλά ήταν πλέον αργά για να εντοπιστούν οι ληστές. defencenet.gr


--------------------------------------------------
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/20/2012 02:58:00 μμ