[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ...


Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν  οι υπεύθυνοι του δήμου Σοφάδων  στην Καρδίτσα, όταν μπήκαν στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου το απόγευμα της Κυριακής. Άγνωστοι διαρρήκτες που είχαν εισβάλει παραβιάζοντας μια πλαϊνή πόρτα, είχαν κλέψει ό,τι βρήκαν μπροστά τους και όσα δεν πήραν τα κατέστρεψαν!

Οι δράστες  εξουδετέρωσαν τον συναγερμό και άρπαξαν κυρίως αθλητικό υλικό, αλλά ευτυχώς ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του γυμναστηρίου είχε μεταφερθεί σε άλλο μέρος αμέσως μετά το τέλος των διεθνών φιλικών αγώνων βόλεϊ μεταξύ των εθνικών ομάδων παίδων Ελλάδας και Βραζιλίας που είχαν γίνει την Παρασκευή!

Φαίνεται, ωστόσο, πως αυτά που βρήκαν  δεν ικανοποίησαν τους βανδάλους  εισβολείς, που βάλθηκαν να  καταστρέψουν τα πάντα στον  αθλητικό χώρο. Έσπασαν τζάμια, διέλυσαν καρέκλες και τραπέζια και κατέστρεψαν ακόμη και τις πυροσβεστικές φωλεές, προκαλώντας ζημιές οι οποίες ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ. Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Σοφάδων υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων και η τοπική Αστυνομία ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/31/2012 06:25:00 μμ