[Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper] ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΣΕ ΕΜΑΣ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Από κάποια απρόοπτα συνοδεύτηκαν οι πρώτες ημέρες της εθνικής πόλο των ανδρών στο Λονδίνο. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έφτασαν στη βρετανική πρωτεύουσα το απόγευμα της Δευτέρας, μαζί με τον κυρίως όγκο της ελληνικής αποστολής, ξεμπέρδεψαν γρήγορα με τις διατυπώσεις όμως χρειάστηκε να περιμένουν περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να αναχωρήσουν για το Ολυμπιακό Χωριό. Ο λόγος, ο μεγάλος όγκος αποσκευών, εξαιτίας του οποίου οι διοργανωτές χρειάστηκε να επιστρατεύσουν μεγάλο όχημα, προκειμένου να τις μεταφέρουν.

Το βράδυ της Δευτέρας, επιστρέφοντας από το εστιατόριο στα καταλύμματά τους, οι πολίστες είδαν τους άνδρες ασφαλείας να μην τους επιτρέπουν την είσοδο, εξαιτίας ενός ύποπτου δέματος που είχε εντοπιστεί. Τα μέλη της εθνικής χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικό δρομολόγιο και να περπατήσουν αρκετά για να φτάσουν στα δωμάτιά τους.

--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΤΟΧΟΣ στο Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper τη 7/25/2012 06:37:00 μμ